PSD – fara Hebenciuc si cu o strategie noua

PSD – fara Hebenciuc si cu o strategie noua

0 196

PSD, a “navigat” in ultimele luni cam la intamplare si cum a dictat Puterea. Pentru perioada urmatoare conducerea partidului, doreste articularea unei strategii. Acest lucru fiind si principala tema a Comitetului Executiv National de joi.
Comitetul Executiv National (CExN) al PSD se va intruni joi, 15 iulie, la Pitesti, pentru a stabili programul de actiuni politice pentru perioada verii si a toamnei ale formatiunii, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, secretarul general al formatiunii, Liviu Dragnea.
Potrivit acestuia, pe ordinea de zi a sedintei CExN al PSD se mai regaseste analiza situatiei politice interne a partidului, stadiul desfasurarii conferintelor judetene de alegeri, dar si situatia financiara a partidului.
“Lipsa” unor “locuri” si pentru tineri este tot mai nociva pentru PSD. In urma unor discutii si presinuii unor evenimente,se pare ca apare o prima bresa in “garda veche” si nucleul baroni-politruci.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca deputatul PSD Viorel Hrebenciuc l-a anuntat ca nu mai vrea sa fie lider de grup la Camera din luna septembrie.
„Hrebenciuc m-a anuntat ca nu mai vrea sa fie lider de grup”, a spus Ponta la Antena3.
El a sublinia, raspuzand unei intrebari, ca este vorba despre sesiunea care incepe in septembrie. Miscarea de retragere din avanscena a lui Hrebenciuc, de altfel uzat fizic si destul de bolnav, nu trebuie sa ramana singulara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.