PSD Brasov expulzat de la Aro Palace de liberalii de la Centru

PSD Brasov expulzat de la Aro Palace de liberalii de la Centru

0 65

Stafful central al PNL, pentru a face weekend-ul la Brasov, a expulzat din hotelul Aro Place, social-democratii brasoveni, care au vineri, 29 iunie, congresul municipal de algeri al PSD Brasov, eveniment care va avea loc in Centrul „Reduta”, fostul camin cultural al municipiului, transmite corepondentul NewsIn.


Cu toate ca pesedistii au rezervat o sala a hotelului Aro din Brasov pentru a-si desfasura alegerile la municipiu – avand in vedere ca Nicolae Tucunel, patronul echipei de fotbal Forex Brasov, a dorit sa se retraga de la conducerea filialei municipale a PSD, din motive de sanatate, staff-ul penelist de la Centru si-a anuntat prezenta la Brasov, taman in hotelul in care doreau sa-si desfasoare alegerile pesedistii brasoveni. Astfel, potrivit purtatorului de cuvant al PSD Brasov, Mihai David, care este si candidatul unic la sefia PSD Brasov la municipiu, alegerile social-democrate au fost mutate? la Centrul „Reduta” din Brasov.


Potrivit surselor PNL, la Brasov si-au anuntat prezenta apropae intreg Guvernul, in frunte cu Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, la care se mai adauga brasovenii Bogdan Olteanu, seful Camerei Deputatilor si Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.


Liberalii anunta o intalnire informativa si se vor caza in weekend si in Poiana Brasov.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.