PSD Brasov despre bugetul local

PSD Brasov despre bugetul local

0 60

Pesedistii brasoveni sunt nemultumiti de felul in care a fost elaborat bugetul local pe 2009. Prin vocea presedintelui filialei locale, Mihai David, ei critica bugetul si conditioneaza votarea sa, deoarece, in cea mai mare parte, acesta este indreptat spre diferite lucrari de infrastructura.
„Bugetul nu are nicio componenta de dezvoltare, atragere de investitii sau creare de noi locuri de munca”, a afirmat Mihai David, care este si consilier local. El a pus accent pe faptul ca, in conditiile de criza economica, trbuiesc atrase noi fonduri.
„Este oarecum deplasat ca pentru spatiile verzi sa se aloce 3% din bugetul total al municipiului. Tot este bine insa ca se va privatiza administratia pietelor, deoarece implica cheltuieli de un milion euro pe acest an, precum ca se va proceda la reabilitarea si modernizarea domeniului schiabil, demersuri care vor aduce venituri importante pe viitor.”
Insa Mihai David a subliniat ca bugetul va fi votat de consilierii locali pesedisti doar daca se adauga si capitolele creare de noi locuri de munca si atragerea de noi investitii.
Ii sugerez domnului Mihai David sa aprofundeze putintel chestia cu privatizarea pietelor si care va fi actionarul unic al facaturii. Cat despre acerl 3% pentru spatiile verzi, il rog sa vada incotro se va indrepta aceasta suma.
Deasemenea sa nu uite ca primarul Scripcaru locuieste de-i cade Tampa peste casa, asa ca nu prea o sa fie interesat, in egoismul sau, de restul orasului si de spatiile verzi de prin cartiere, precum si de calitatea aerului din aceste locuri. Dupa ce va aprofunda aceste sugestii, va deveni, sunt sigur, mai pretentios cu bugetul pe 2009.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.