Proxenetii in halat au facut recurs

Proxenetii in halat au facut recurs

0 113

 

Medicii proxeneti au facut recurs la decizia Tribunalului Tribunalului de a-i aresta pentru 30 de zile. Curtea de Apel nu a inregistrat inca recursul, care se va judeca in zilele urmatoare. Cuplul de medici din Republica Moldova, impreuna cu fiul lor student la Medicina, sunt cercetati in stare de arest pentru proxenetism si trafic de persoane.
Magistratii Tribunalului Brasov decideau marti, dupa 2 ore de audieri, sa admita cererea procurorilor DIICOT Brasov de a-i aresta preventiv pe o pedioada de 30 de zile pe cei trei membri ai familiei de medici din Republica Moldova, acuzati de proxenetism si trafic de persoane. La audierile de marti, inculpatii si-au anuntat intentia de a ataca cu recurs decizia judecatorilor Tribunalului,. Curtea de Apel Brasov nu inregistrase pana miercuri dupa-masa cererea suspectilor.  Potrivit anchetatorilor, pe langa cabinetul de medicina familiala pe care il avea in Sacele, familia medicului moldovean si-a rotunjit veniturile cu o activitate prin care exploata  fete. In urma cu 3 ani si-a deschis o afacere cu saloane de masaj erotic in Brasov, Constanta si Cluj. Acestea erau coordonate de sotia acestuia dar si-a implicat si fiul care supraveghea fetele de la malul marii. Pe langa masajul erotic, prestatoarele intretineau relatii sexuale cu diversi barbati contra unor sume de bani.
Vecinii cabinetului din Sacele au ramas surprinsi de acuzatiile pe care procurorii DIICOT le aduc angajatelor medicilor pe care ii vedeau in fiecare zi.
In acest dosar penal se efectueaza cercetari si pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Verificarile efec­tuate pana in prezent au scos la iveala ca suspectii au avut incasari de peste 300.000 de lei, neinre­gistrati in contabilitatea societatii fo­lo­site ca paravan pentru practicarea prostitutiei.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.