Protocol fara PD-L la Brasov

Protocol fara PD-L la Brasov

0 166

Marti, liderii locali ai PNL, PSD, PC si UDMR s-au reunit pentru a discuta si anunta faptul ca intenþioneaza sa incheie un protocol de colaborare la nivelul municipiului Brasov in vederea desfasurarii in conditii de fair-play si fara fraude a campaniei si a alegerilor electorale prezidentiale.

Initiativa a apartinut presedintelui Organizatiei Municipale a PNL Brasov, Dumitru Puchianu, care a spus ca este normala si necesara existenta unei astfel de intlegeri, in vederea evitarii unei campanii neloiale si a unor eventuale fraude. Puchianu a invitat si PD-L Brasov sa se alature acestei inititiative, invitatie ramasa pana in prezent fara un raspuns concret, caci pedelistii oricum nu sunt in stare sa respecte vreun protocol.

Mihai Ghirda, liderul social-democratilor din municipiu, a spus ca se alatura demersului, dar dupa ce va fi analizat comportamentul PD-L din ultima perioada, respectiv dupa ce se va decide daca va fi sau nu rupta alianta la nivel local cu democrat-liberalii, care, oricum si de la inceput a fost cusuta cu ata putreda, asa ca nu vad sensul ezitarii pesedistilor brasoveni.

Si conservatorii au declarat ca vor discuta zilele viitoare despre semnarea sau nu a parteneriatului pentru scrutinul prezidential, iar reprezentantii UDMR au anunþat ca nu vor semna nimic in conditiile in care va fi cooptat si PRM, de parca un asemenea protocol, strict tehnic si doar pe durata prezidentialelor, le-ar lua udemeristilor pana de la palarie.
Fata de aceasta chestiune, liberalul Puchianu a gasit o solutie de compromis, respectiv sa incheie un protocol cu UDMR si altul separat cu PRM.

Fata de demersul filialelor de partid mentionate, prim-vicepresedintele PD-L Brasov, Dragos David, a spus:
„Eu le lansez initiativa sa ne apucam de treaba in folosul acestui oras.”
Dragos David a apreciat ca nu intelege rostul unui protocol de acest tip:
„PD-L nu a fraudat nici un scrutin electoral si nici nu va frauda. Probabil ca se aliaza cei care au procedat pana acum la asa ceva. Nu vad rostul unor ‘paznici’ cata vreme exista un Minister de Interne, o Autoritate Electorala, precum si societatea civila, care pot lua oricand pozitie daca se intampla ceva in neregula.”.
Si uite cum, prin vorbe de claca, pedelistii isi transforma imaginea de balaur in cea de neprihanit Fat-Frumos, dar cu bube pe sub caciula.
David a mai precizat si faptul ca reprezentantii PD-L nu au fost invitati la intalnirea de marti, spunand ca „daca ne vor chema, vom raspunde si vom discuta punctual pe propunerile care ni se vor face.”.
Haida de!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.