Proiecte rezidentiale in centrul istoric al Brasovului

Proiecte rezidentiale in centrul istoric al Brasovului

0 63

Centrul Brasovului va fi updatat cu 84 de locuinte noi care vor fi construite in programul a doua proiecte imobiliare rezidentiale.
Compania Ancodom SRL doreste sa achizitioneze cea mai buna asezare zonala pentru „implementarea” imobiliara a proiectelor, motiv pentru care a decis sa aleaga chiar inima targului.
„Pine Garden” si „Sub Cetate” raman deocamdata singurele ansambluri rezidentiale aflate in constructie in centrul istoric al Brasovului.
Ansamblul „Pine Garden” va cuprinde patru cladiri tip vila, cu etaj si mansarda, avand 48 de apartamente de trei si patru camere. Aceasta este amplasata in cartierul Schei, la mai putin de un kilometru de Biserica Sfantul Nicolae si de prima scoala romaneasca.
Celalalt proiect, „Sub Cetate”, propune 36 de locuinte de doua, trei, patru si cinci camere, amplasate pe strada De Mijloc, in Brasovul Vechi, la mai putin de un kilometru de Piata Sfatului. Cele doua ansambluri rezidentiale vor fi predate la cheie pana in 2010. Pretul de vanzare al apartamentelor este de circa 1.500 de euro / metru patrat construit + TVA.
„Caracterul exclusivist este dat de pozitionarea ultracentrala, numarul mic de unitati locative, suprafetele utile generoase si finisajele de inalt nivel ale apartamentelor, precum si de serviciile integrate de administrare si securizare a proprietatilor”, a declarat reprezentantul companiei dezvoltatoare, citat de Buna Ziua Brasov.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.