PROIECT DE COD RUTIER

PROIECT DE COD RUTIER

0 129

PROIECT ?DE? COD? RUTIER


?


Proiectul unui nou cod rutier a trecut deja de Comisia Juridica si urmeaza sa fie dezbatut in Parlament: Senat mai intai, apoi Camera.


Ce au dorit parlamentarii cu aceste modificari, nu stiu, caci unele mi se par ciudate sau negandite indeajuns, sau chiar neintemeiate.


Astfel se va putea circula cu 20 km./h mai repede. Noi si avem in Romania drumuri pentru viteze mari !


Carutele vor putea circula iarasi prin orase, iar cele confiscate trebuiesc inapoiate fostilor proprietari. O sa-l admiram din nou pen ea Cocalie dirijand de pe capra carutei atelajul aducator de cartofi. Si ma mai intreb daca va da Consiliul Local, brasovean sau de aiurea, vreo hotarare care sa-i indice calului unde are si unde nu are voie sa se balige.


Vor fi interzise si opririle prin locuri nepermise ( ?! ), acestea fiind urmate de sanctiuni. Nu am masina si nu sofez pe drumuri publice, dar incerc sa gandesc logic: daca pui semn de oprirea interzisa, ca ce mai bagi chestia asta in noul cod ?


Si nu vor mai fi plantati pomi pe marginea drumurilor, pe trotuare sau in parcari. Asta pentru ca soferii sa intre direct in casele oamenilor. Iar noua sa ne ramana in amintire placuta priveliste a bulevardelor si soselelor cu pomi sau copaci pe margini.


?


Asta-i treaba cand toate celelalte probleme ale tarii sunt rezolvate !


??


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.