Programul scolar va include temele si pranzul

Programul scolar va include temele si pranzul

0 184

Tara arde si baba se piaptana! In loc sa-si faca griji pentru faptul ca bugetarii mor de foame si ca in Romania in afara de clasa politica, toata lumea sufera, domnul premier Emil Boc se face ca lucreaza la Ministerul Educatiei Nationale, si propune legi interesante, dar care, in actualul context, nu sunt imperios necesare.
Concret, Guvernul se gandeste sa scada numarul de ore petrecut de elevi la cursuri, fara a schimba numarul de ore pe care acestia il petrec in scoala. Mai mult, ministrul interimar al Educatiei a mai explicat ca in cele sase ore petrecute in fiecare zi de un elev la scoala se va introduce o perioada de timp pentru rezolvarea temelor. In aceeasi ordine de idei, Boc a mai spus ca, la finalul celor sase ore, copilul va putea servi masa la scoala si efectua activitati recreative.
Singurul amanunt care a nu a fost precizat de premier este legat de felul in care vor lua elevii masa: daca se vor face cantine in scoli sau daca fiecare elev isi va aduce de acasa mancare, scoala punand astfel la dispozitie doar sala in care acestia vor manca.
De cand se va incerca implementare acestui program? Raspunsul l-a dat tot Boc: „Se va aplica inca de anul acesta si as vrea sa-l generalizam incepand cu anul scolar viitor. Nu este o problema de bani, ci una de vointa. Nu cred ca exista primarie care sa refuze un astfel de program”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.