Programul „Laptele si cornul” a fost suspendat si in Brasov

Programul „Laptele si cornul” a fost suspendat si in Brasov

1 342

Inspectoratul Scolar Judetean Brasov a decis vineri sa suspende programul „Laptele si cornul” care urma sa se distribuie vineri si luni, dupa ce 23 de copii de la Scoala Generala nr. 31 au ajuns la spital cu intoxicatii, anunta Mediafax. Inspectorul scolar judetean Ariana Bucur a declarat ca a luat decizia sa suspende distribuirea de lapte in cadrul programului „Laptele si cornul” in toate scolile din judet pentru vineri dupa-amiaza si luni.
„Am luat decizia de a suspenda programul de astazi dupa masa si inclusiv pentru ziua de luni, pana cand vom avea niste rezultate in acest caz. Am incercat astazi sa iau legatura si cu reprezentantii Consiliului Judetean Brasov si intr-un final am reusit sa vorbesc cu ei si sa le comunic ca am luat aceasta decizie si au fost de acord cu suspendarea programului„, a afirmat Ariana Bucur.Inspectoratul Scolar Judetean Brasov e
Potrivit Inspectorului Scolar Judetean, „laptele consumat atat de copiii din Brasov, cat si de cei din Codlea care au acuzat probleme digestive provine de la firma Dorna din Suceava”.
Numarul copiilor de la Scoala Generala nr. 31 din cartierul Triaj care au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov a ajuns la 23, copiii fiind preluati cu mai multe ambulante.
Potrivit purtatorului de cuvant al Ambulantei Brasov de la Scoala Generala 31, au fost preluati de ambulante 23 de copii si transportati la Spitalul de Boli Infectioase pentru ingrijiri: „Copiii au prezentat simptome digestive, dureri de cap, abdominale, greata si varsaturi”, a spus dr. Adriana Palaghiea, purtator de cuvant al Ambulantei Brasov. De asemenea, alti patru copii de la Scoala Generala nr 2 din Codlea au ajuns la spitalul din localitate cu suspiciune de toxiinfectie alimentara.

COMENTARII

 1. Crimă culturală la Brașov !
  Primesc o știre incredibilă ! Vicepreședintele Consiliului Județean Brasov declară: „Nu avem nevoie de bibliotecă în Brașov !”
  Iată ce personaje, dintre cele mai indoielnice sub aspectul intregrității și capacităților manageriale, ajung să populeze și să conducă un sistem administrativ sufocat de incompetență și delăsare.
  Biblioteca Județeană Brașov se află într-o situație dramatică.
  Secția pentru Copii ar urma să fie închisă. Toate dotările obținute cu multă muncă pentru educarea, formarea și informarea copiilor Brașovului urmează să fie aruncate în stradă de un individ lipsit de inteligență.
  Pe românește, adio atâtor acțiuni și parteneriate de succes cu instituții din localitate, țară și din străinătate ce au ca scop educația nonformală a copiilor din Brașov.
  Copilăria și accesul la informație a mii de copii din școlile brașovene vor fi astfel grav afectate. Ca sa nu mai vorbim ca o mare parte din toate aceste dotări provin din proiecte finanțate, donații și sponsorizări cu greu obținute.
  Nu vă e rușine să vă atingeți de o instituție cultural-educativă sau scopul vostru e să distrugeți totul ?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.