Programul de sarbatori al serviciilor publice

Programul de sarbatori al serviciilor publice

0 59

Cei care mai au facturi de achitat sau probleme de rezolvat la banci ar trebui sa se grabeasca. De luni si pana pe 31 decembrie, institutiile publice, dar si companiile care ofera diferite servicii populatiei, revin la programul normal. In primele zile ale noului an insa, acestea vor fi inchise.
Romanii care nu vor sa intre in noul an cu facturi scadente mai au la dispozitie patru zile in care sa-si rezolve problemele. Ghiseele institutiilor publice vor fi deschise de maine si pana joi, ultima zi a anului. In programul normal de lucru intra si administratiile financiare din toata tara.
Atentie insa, in primele doua zile ale noului an, acestea vor fi inchise. Si casieriile unde se pot plati facturile la electricitate se deschid de luni pana miercuri. Cei care nu ajung la timp vor fi nevoiti sa astepte pana pe 4 ianuarie 2010 pentru a scapa de datorii. Acelasi program se aplica si in cazul ghiseelor unde platim facturile la gaze. Acestea se vor deschide din nou abia pe 4 ianuarie. De luni si pana pe 31 decembrie se vor deschide si oficiile postale.
In ultima zi din an insa, acestea vor avea program cu publicul doar pana la ora 17.00. Pe 1 si 2 ianuarie in schimb, Posta va fi inchisa. Nici bancile nu vor lucra in primele trei zile ale lui 2010. Exceptie fac unitatile bancare din marile centre comerciale.
Cei care vor sa calatoreasca in aceste zile trebuie sa-si ia bilete din timp. Agentiile de voiaj CFR vor fi inchise pe 1 ianuarie, iar pe 2 ianuarie vor lucra doar intre orele 8.00 si 12.00.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.