Programul de circulatie a trenului de epoca „Dracula Expres”

Programul de circulatie a trenului de epoca „Dracula Expres”

0 83

Avand in vedere solicitarile in numar foarte mare ale brasovenilor de a se plimba cu trenul de epoca „Dracula Expres”, Consiliul Judetean Brasov a stabilit ca incepand cu acest weekend accesul calatorilor sa se faca pe baza de inscrieri, la Ghiseul REGIOTRANS din Gara Brasov (primul ghiseu de pe partea stanga a incintei garii).
Astfel, cei care doresc sa mearga cu trenul de epoca trebuie sa se prezinte in orice zi la ghiseul mentionat si sa se inscrie pe un tabel. In momentul in care locurile pentru cursele din saptamana respectiva sunt ocupate, calatorii inscrisi peste numarul maxim admis vor fi reprogramati pentru saptamana urmatoare. Practic, in momentul inscrierii, fiecare persoana va sti ziua in care va calatori cu trenul.
Incepand cu ziua de joi a fiecarei saptamani, persoanele programate vor putea veni la Ghiseul REGIOTRANS sa-si ridice biletul gratuit in baza caruia se vor urca in tren. Pentru fiecare cursa este disponibil un numar limitat de locuri – 84 de locuri in compartimente, care pot fi completate pana la 100, in cazul in care exista persoane dornice sa calatoreasca in picioare. In fiecare saptamana se efectueaza doua curse, una sambata si una duminica, al caror traseu este, de regula, Brasov – Zarnesti si retur. Totodata, exista posibilitatea ca trenul sa mearga pe traseul Brasov – Intorsura Buzaului si retur. Sambata, 17 mai 2008, „Dracula Expres” va circula de la Brasov la Intorsura Buzaului si retur, cu plecare la ora 10.05. Duminica, 18 mai 2008, „Dracula Expres” va circula de la Brasov la Zarnesti si retur, cu plecare la ora 9.00.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.