Programul cinematografelor 1 – 7 iunie 2007

Programul cinematografelor 1 – 7 iunie 2007

0 220

Go Multiplex


Vineri – Joi: 18:00 20:00 22:00


Gasca nebuna – Wild Hogs


?Regia: Walt Becker


In rolurile principale: Martin Lawrence, John Travolta, Tim Allen


Gen: Comedie


?John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence si William H. Macy o iau la goana pe motoclicleta in aceasta comedie de aventuri despre un grup de prieteni trecuti de prima tinerete care decid sa faca o excursie pe doua roti. Cum sunt mult mai obisnuiti cu canapeaua decat cu saua motoclicletei, nu-i de mirare ca excursia lor le va aduce chiar mai multa distractie decat s-ar fi asteptat, mai ales cand intalnesc un grup de bikeri fiorosi.


?


Vineri – Joi: 19:00 21:30


Omul-Paianjen 3 – Spider-Man 3


Regia: Sam Raimi


In rolurile principale: Kirsten Dunst, Tobey Maguire


Gen: Aventuri, SF


Peter a reusit in sfarsit sa-si impace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este intunecat. Brutala mutatie a costumului sau, care devine negru, ii schimba puterile si personalitatea pentru a scoate la iveala o dorinta de razbunare pe care Peter se chinuie s-o controleze. Sub influenta costumului, Peter devine prea sigur pe el si incepe sa-si neglijeze apropiatii. Va reusi el sa-si invinga propriii demoni ca si pe doi dintre cei mai redutabili villain-i din istoria benzilor desenate? Acestia sunt Omul de nisip si Venom, dar Sam Raimi, regizorul seriei Spider-Man, a facut aluzii la un moment dat ca s-ar putea sa mai existe un personaj negativ, deci trei rai pentru Spider-Man 3.


?


Vineri – Joi: 17:45 21:00


Piratii din Caraibe 3 – The Pirates of the Caribbean 3


?Regia: Gore Verbinski


In rolurile principale: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley


Gen: Actiune, Aventuri, Comedie


Will Turner (ORLANDO BLOOM), Elizabeth Swann (KEIRA KNIGHTLEY) si Capitanul Barbossa (GEOFFREY RUSH) pornesc o serie de cautari disperate, pentru a-i aduna pe cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, singura lor speranta de a-i infrange pe Beckett, „Olandezul Zburator” si Armada sa.


Dar unul dintre Lorzi lipseste–Capitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), fie cel mai bun, fie cel mai rau pirat al tuturor timpurilor, care a ramas prizonier in Lumea lui Davy Jones, in urma intalnirii lui cu monstruosul Kraken.


?


???


Cinema Modern


Vineri – Sambata: 17:30 20:00


Duminica: 17:30 20:00 22:00


Luni – Joi: 17:30 20:00


Inimi – Coeurs (Private Fears in Private Places)


?Regia: Alain Resnais


In rolurile principale: Sabine Azema, Lambert Wilson


Gen: Drama


Regia: Alain Resnais


In rolurile principale: Sabine Azema, Lambert Wilson


Gen: Drama


Thierry, agent imobiliar, are o multime de batai de cap ca sa gaseasca un apartament pentru Nicole si Dan, un cuplu de clienti foarte dificili. La agentie, Charlotte, colaboratoarea sa, ii da o caseta cu emisiunea ei preferata, un program de varietati religioase care il tulbura mult pe Thierry. Sora lui mai mica, Gaelle, cauta in secret dragostea, mergand pana acolo incat da un anunt matrimonial. Dan, militar de cariera dat afara din armata, isi petrece zilele in barul unui hotel, unde-i povesteste necazurile sale barmanului Lionel. Pentru a putea lucra seara, Lionel angajeaza o asistenta ca sa aiba grija de tatal sau, Arthur, un batran bolnav si coleric. Cea care-i suna la usa este Charlotte. Si astfel, traiectoria unui personaj poate bulversa destinele celorlalte fara ca macar sa le intalneasca…


?


Cinema Bulevard?


Vineri – Sambata: 17:00 19:30


Duminica: 17:00 19:30 22:00


Luni – Joi: 17:00 19:30


Vacanta lui Mr. Bean – Mr. Bean’s Holiday


Regia: Steve Bendelack


In rolurile principale: Rowan Atkinson


Gen: Comedie


Intr-o dupa amiaza ploioasa in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a luat Premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. A castigat o excursie in sudul Frantei si o camera video nou-nouta. Se va afla la Cannes, in timpul faimosului festival.


Prinde Eurostarul catre Paris si filmeaza absolut totul cu noua lui camera video. La Gare de Lyon il roaga pe un alt pasager sa-l filmeze in timp ce se urca in trenul de Cannes. Cel care il filmeaza este un regizor rus pe nume Emil Duchesvsky, ce urmeaza sa faca parte din juriul Festivalului de la Cannes. In timp ce filmeaza, trenul pleaca si Emil ramane pe dinafara.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.