Program cinema 2 – 8 martie 2007

Program cinema 2 – 8 martie 2007

0 115

Go Multiplex


Pasiune si destin – Blood and Chocolate


Vineri: 16:30 18:30 20:30


Sambata – Duminica: 14:30 16:30 18:30 20:30


Luni – Joi: 16:30 18:30 20:30


Regia: Katja von Garnier


In rolurile principale: Olivier Martinez, Hugh Dancy, Agnes Bruckner


Gen: Drama, Fantastic, Horror, Romantic?


Cu zece ani in urma, in indepartatii munti din Colorado, o tanara fata a privit neajutorata cum un grup de barbati i-a omorat familia din cauza secretului pe care aceasta il purta in sange. Ea a supravietuit ascunzandu-se in padure si transformandu-se in ceva ce urmaritorii nu ar fi putut gasi… un lup. Acum, desi traieste la o jumatate de glob distanta, Vivian Gandillon (Agnes Bruckner) inca alearga. Traind acum in relativa siguranta a Bucurestiului, Vivian isi petrece zilele lucrand intr-o ciocolaterie, iar noptile mergand din club in club si pazindu-se de teribilismele varului ei Rafe (Bryan Dick) si ale bandei sale de delincventi care se autointituleaza “cei cinci”. Dar numai cand alearga prin padurile din jurul orasului se simte libera, desi orice vaneaza sfarseste prin a-i scapa din gheare.


?


Vacanta – The Holiday


Vineri: 18:00 21:00


Sambata – Duminica: 15:00 18:00 21:00


Luni – Joi: 18:00 21:00


Regia: Nancy Meyers


In rolurile principale: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black


Gen: Comedie, Romantic


Scenarista si regizoarea Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, What Women Want) ne ia iarasi ochii cu o comedie romantica. De data aceasta este vorba de o idee originala: doua femei, Amanda (Cameron Diaz) si Iris (Kate Winslet), plictisite de viata lor, se intalnesc pe internet si decid sa faca schimb de case pentru Sarbatori. Cum una locuieste in Statele Unite, iar cealalta in Anglia, schimbarea e suficienta ca sa le dea vietile peste cap. Si cum Nancy Meyers ramane Nancy Meyer, Amanda si Iris intalnesc fiecare un barbat, in aceasta poveste plina de optimism. Rolurile celor doi pretendenti sunt interpretate de Jude Law si Jack Black.


?


Oase fragile | Fragile


Vineri: 17:30 19:30 21:30


Sambata – Duminica: 15:30 17:30 19:30 21:30


Luni – Joi: 17:30 19:30 21:30


Regia: Jaume Balaguero


In rolurile principale: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Gemma Jones, Elena Anaya


Gen: Horror, Thriller


Spitalul de copii Mercy Falls este pe punctul de a-si inchide portile definitiv dupa un secol de serviciul public. Dar inchiderea ia mai mult decat se propusese; un accident de cale ferata a lasat spitalele locale fara paturi. Va lua cu cateva zile mai mult pentru a transfera toti copiii, caci sarcina nu e deloc usoara. Majoritatea personalului a plecat si instrumentarul este dezafectat. Amy, o tanara asistenta, e trimisa din Londra ca sa ajute. Dar curand descopera ceva ciudat acolo. Copiii sunt nervosi si speriati. De ceva intangibil, invizibil. Ceva ce nu ar fi trebuit sa existe. Ceva plin de durere si ura. Unii copii numesc acest ceva „fata mecanica”.


?


Cinema Modern


Ala micu’ – Little Man


Vineri – Joi: 17:30 20:00


Regia: Keenen Ivory Wayans


In rolurile principale: Marlon Wayans, Shawn Wayans


Gen: Comedie


In aceasta comedie, problemele mari vin in pachete mici. Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte. El si sotia lui iau „copilul” in casa in vreme ce partenerul hotului, Percy P. (Tracy Morgan) incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.


?


Cinema Bulevard


Diamantul sangeriu – Blood Diamond


?Vineri – Joi: 17:00 19:30


Regia: Edward Zwick


In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly


Gen: Actiune, Drama, Thriller


In contextul razboiului civil care a aruncat Sierra Leone in haos in anii ’90, Blood Diamond/Diamantul sangeriu este povestea lui Danny Archer (Leonardo DiCaprio), un fost mercenar din Zimbabwe, si a lui Solomon Vandy (Djimon Hounsou), un pescar din tribul Mende. Amandoi sunt africani, dar trecutul lor este cat se poate diferit. Destinul ii arunca pe acelasi drum in momentul in care pornesc amandoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatra pretioasa in stare sa-ti transforme viata… sau sa-i puna capat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.