Prognoza meteo pentru weekend: Vremea rece, cu temperaturi in scadere!

Prognoza meteo pentru weekend:
Vremea rece, cu temperaturi in scadere!

0 95
 
Sambata, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in nord si nord-vest si 6…7 grade in sud si sud-est, iar cele minime vor fi de la -16 grade in estul Transilvaniei pana la -2…-1 grad in sudul litoralului, transmite Mediafax. Mai ales ziua, vor fi innorari temporare in majoritatea regiunilor, dar numai izolat in regiunile sudice vor cadea precipitatii mixte, neinsemnate cantitativ, iar in zona montana fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, centru si in extremitatea de sud-vest a tarii si la munte. In zonele joase izolat va fi ceata. La munte, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in cursul zilei, dar numai izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va avea unele intensificari mai ales ziua. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata. Temperatura aerului va continua sa scada.
La Brasov, cerul acoperit si frigul raman caracteristica generala a vremii. Pe tot parcursul zilei temperatura va ramane negativa si evolua in intervalul -9 /-3 grade Celsius. Vantul care s-a manifestat in ultimele zile se va domoli, inregistrand valori intre 5 / 15 km/ora, iar presiunea atmosferica va continua sa creasca spre 1023mb. Duminica, vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat noaptea in regiunile vestice. In primele ore ale zilei vor fi posibile fulguieli trecatoare la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari ziua in Moldova si Dobrogea, iar noaptea in Banat si la munte. La munte, vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara crestere. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.
La Brasov, cu o vreme inchisa, friguroasa si cu ceva zapada se mentine senzatia de iarna. Pe parcursul uneizile fara precipitatii  vantul va scadea in intensitate cu tendinta de schimbare a directiei. In timpul zileii temperatura va cunoaste o usoara tendinta de crestere (-1/+1), dar va scade spre seara si noaptea pana la -5 grade Celsius.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.