Prognoza meteo pentru inceput de saptamana

Prognoza meteo pentru inceput de saptamana

0 226
Prima zi a saptamanii incepe cu un cer variabil pentru brasoveni, placuta su frumoasa, mult mai calda decat normalul, temperatura urmand sa creasca pana spre 20 de grade Celsius pe parcursul intevalului. Ceata va fi prezenta la primele ore ale dimineatii pe vaile raurilor si in depresiuni. Sunt de semnalat cateva ploi spre seara. Vantul va fi o prezenta activa.
 
Luni, in vestul, centrul si nordul tarii innorarile se vor accentua treptat, vantul se va intensifica si temporar va ploua. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari si local ploi in cursul noptii, informeaza ANM, citata de Mediafax.
Temperatura aerului, mai ridicata decat in mod normal la aceasta data, va avea maxime cuprinse intre 16 si 23 de grade si minime intre 5 si 15 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase din sud si sud-est se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita.
 
Marti, temperatura aerului va marca o scadere in regiunile nordice, vestice si centrale, dar in celelalte
zone se va mentine mai ridicata decat in mod normal.
Cerul va avea innorari si va ploua slab local in sud-est si in zona de munte si izolat in rest.
Noaptea, la peste 1.800 m, in nordul Carpatilor Orientali si in Carpatii Meridionali pot fi si precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari temporare in majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8-9 grade in depresiuni si 20 de grade in sud-est, iar cele minime, in general intre 0 si 10 grade.  
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.