Prognoza meteo: marti ultima zi mai rece a saptamanii

Prognoza meteo: marti ultima zi mai rece a saptamanii

0 98
Ultimele vesti din prognoza meteorologica publicata la inceputul saptamanii, ne arata o evolutie noua vremii, cu o schimbare a regimului termic. Sunt de asteptat cresterii a temperaturi de pana la 10 grade Celsius in anumite zone din tara.
 
Marti,

La Brasov, modificarea previzionata a vremii incepe sa fie resimtita spre seara. Tendint de crestere a presiunii atmosferice s-a oprit, aceasta intrand intr-u zona de scadre ce se va mentine pana sambata.
Temperatura se va mentine negativa si astazi, cu valori cuprinse intre – 6 – 2 grade Celsius. Sunt slabe sanse ca in timpul zilei sa mai ninga. Cerul se va degaja de nori spre seara.
 
In tara, valorile termice vor creste usor, indeosebi in vestul si sud-vestul tarii. Cerul va fi temporar noros si mai ales seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Izolat vor fi conditii de producere a poleiului. In zonele joase in special din sud si est, va fi ceata, asociata cu chiciura si trecator cu fulguiala.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, iar cele minime in general intre -10 si 0 grade.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.