Profesorul vulgar a fost demis

Profesorul vulgar a fost demis

0 94

Profesorul cu limbaj vulgar de la Colegiul de Informatica a fost demis. Consiliul de Administratie al Colegiului Grigore Moisil a votat in unanimitate pentru desfacerea contractului de munca al profesorului de matematica Florin Popovici. In urma cu o luna apareau pe Internet mai multe filmulete in care profesorul este surprins injurandu-si colegii. Limbajul neadecvat si sesisarile parintilor au dus acum la demiterea lui Popovici.
Scandalul a izbucnit in urma cu aproximativ o luna, cand pe youtube au fost postate mai multe filmulete in care profesorul Florin Popovici de la Colegiul de Informatica Grigore Moisil era suprins vorbind vulgar cu colegii sai.
Incidentul filmat in cancelaria colegiului avusese loc, de fapt, in urma cu doi ani si ajunsese si la urechile Inspectoratului Scolar Judetean dar o ancheta serioasa a demarat abia dupa ce filmuletele au fost postate pe Internet. Dupa o luna de la constituirea Comisiei de Cercetare Disciplinara la nivelul Colegiului, raportul a fost prezentat miercuri seara Consiliului de Administratiei al institutiei.
Decizia nu a fost comunicata inca profesorului demis; conducerea Colegiului studiaza modalitatea prin care se va proceda la desfacerea contractului de munca al lui Florin Popovici. Profesorul de matematica vorbeste fluent mai multe limbi straine si colaboreaza la mai multe reviste de specialitate, dar i se intampla frecvent sa foloseasca un limbaj pe care colegii sai, dar si elevii, l-au considerat neadecvat, daca nu chiar injurios.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.