Profesori de exceptie pentru elevi supradotati

Profesori de exceptie pentru elevi supradotati

0 63

Minti luminate vor pregati elevi inteligenti. Cel putin asta doreste IRSCA Gifted Education care lanseaza Campania Nationala „Profesor de Vocatie”. Campania este pentru profesorii care doresc sa lucreze cu elevi supradotati, prin ea urmarindu-se atragerea personalului de vocatie din sistemul de invatamant de stat pentru a se inscrie online pentru formare si colaborare in reteaua colaborativa „EDUGATE” pentru educatie de excelenta.
Cei interesati vor avea sansa sa intre in reteaua de scoli „CRED”, retea care numara peste 70 de institutii la nivel national. Proiectul este de anvergura si cuprinde tot ce este necesar pentru o educatie diferentiata: expertiza, curricula, metode si metodologii. Astfel, se urmareste ca profesorii sa aiba experienta necesara de a implementa cunostintele dobandite in scolile de stat, acolo unde copii supradotati invata cot la cot cu cei „obisnui?i”.
EDUGATE este cea mai mare initiativa educationala privata din Romania si inseamna Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati. In proiect sunt incluse mai multe scoli si licee, din pacate insa, niciuna din Brasov.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.