Prof. dr. Sucharit Bhakdi afirmă: „Abia acum vine marea înșelătorie!”

Prof. dr. Sucharit Bhakdi afirmă: „Abia acum vine marea înșelătorie!”

0 505

Nu vom mai avea doar un singur vaxx tip ARNm, ci zeci de vaxx care nu vor mai avea nevoie de aprobare și vor fi făcute copiilor împotriva diverselor boli ale copilăriei, în cadrul schemei generale de vaccinare”, avertizează prof. dr. Sucharit Bhakdi.
Profesorul Bhakdi mai afirmă că toate vaccinurile care se fac copiilor vor fi produse folosindu-se tehnica ARNm, aceeași tehnică precum la vaccinurile anti-covid.

Prof. dr. Bhakdi consideră că în toamnă nu va veni un nou val de covid, cel puțin nu într-o formă gravă („nu are cum”) și crede că nu va mai fi nevoie de vaccinul anti-covid pentru că acesta și-ar fi atins deja scopul – impunerea tehnicii ARNm în domeniul vaccinologiei în general, cu producere de noi vaccinuri împotriva altor boli, fără a mai fi nevoie de studii de siguranță și eficacitate.
Profesorul Bhakdi spune că vor urma alte planuri, care toate duc spre o secretizare generală.
Cu toate acestea, nu se va mai aplica ceea ce s-a experimentat deja, explică savantul.

Marea înșelătorie care urmează, conform afirmațiilor dr. Bhakdi, este aceasta:

copiii vor primi între 10 și 14 vaccinuri din schema generală de vaccinare, care vor fi vaccinuri de tip nou, ARNm.

Oficialii și medicii vor spune părinților că nu e nimic nou, că sunt vaccinuri a căror eficacitate este cunoscută împotriva bolilor grave ale copilăriei.
Nici măcar nu vor mai avea nevoie de studii înainte de a le lansa pe piață, pentru că vor spune că sunt deja testate (adică este dovedit deja faptul că vaccinurile în general au fost eficiente împotriva eradicării unor boli grave iar tehnica ARNm a fost deja testată în cadrul plandemiei, prin urmare nu mai este necesar să fie studiată balanța riscuri/beneficii).
Aceasta este marea înșelătorie!
Se știe că în multe țări copiii nu sunt primiți în școli dacă nu au schema completă de vaccinare. În Italia, sunt obligați să facă 10 vaccinuri! Și toate vor fi prin tehnica ARNm!
În plus, se va pune toată responsabilitatea efectelor nocive ale vaccinurilor ARNm anti-covid pe seama efectului de producere a proteinei spike, pentru a crea falsa senzație că tehnica ARNm în sine este bună!

Prof. Bhakdi încheie: „Vă avertizez! Mă tem pentru voi! Să nu îi credeți!

Sursa: yogaesoteric.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.