Procurorii si rudele victimelor lui Huidu cer pedeapsa cu executare

Procurorii si rudele victimelor lui Huidu cer pedeapsa cu executare

0 100
Procurorii si apartinatorii victimelor lui Serban Huidu au cerut majorarea pedepsei primite de realizatorul TV. In iunie 2012, Judecatoria Brasov il condamna pe Huidu la 2 ani si 6 luni cu suspendare pentru uciderea din culpa a 3 persoane in octombrie 2011. Familiile victimelor vor o pedeapsa mai mare si cu executare. La audierile de joi de la Curtea de Apel Brasov, Serban Huidu a stat cu ochii in pamant si s-a marginit sa spuna ca ii pare rau pentru tragicul accident.
Termenul s-a consumat joi la Curtea de Apel Brasov, unde s-a judecat recursul intentat de rudele victimelor lui Huidu impotriva sentintei de 2 ani si 6 luni cu suspendare pronuntata de Judecatoria Brasov in iunie anul trecut. Infatisarea a marcat si o rasturnare de situatie in privinta pozitiei procurorului. Daca in procesul de anul trecut de la Judecatorie, anchetatorii apreciau ca pedeapsa cuvenita pentru uciderea din culpa a trei persoane ar fi una cu suspendare, procurorii Parchetului de pe langa  Judecatoria Brasov s-au razgandit si a cerut acum o pedeapsa mai mare si cu executare.
Avocatul vedetei TV a sustinut in timpul pledoariei ca executarea unei pedepse cu inchisoarea aplicata lui Huidu nu ar alina durerea rudelor victimelor. Cu lacrimi in ochi, vaduva lui Stefan Balog il contrazice.
Avocatii lui Serban Huidu au contestat din nou toate probele din dosar.
Vedeta TV a fost prezenta la recurs si a stat in sala de judecata cinci ore incheiate. In tot acest timp, Huidu s-a uita permanent in pamant si a parut absent la pledoariile avocatilor si ale procurorului. La iesirea din sala nu a dorit sa spuna nimic presei, dar in sala, la finalul sedintei, a spus laconic ca ii pare rau pentru cele intamplate:
Atat procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov cat si avocatii victimelor accidentului au cerut completului Curtii de Apel rejudecarea cauzei,  cresterea pedepsei cu inchisoarea dar si executarea acesteia.
Completul de 3 judecatori a amanat pronuntarea in acest caz pentru data de 7 februarie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.