PRM cere destituirea si anchetarea lui Iorgulescu

PRM cere destituirea si anchetarea lui Iorgulescu

0 108

PRM cere destituirea si anchetarea penala a ministrului Adrian Iorgulescu, pentru ca a cedat Castelul Bran „unui aventurier din SUA” si a dat Castelele Peles si Pelisor lui Mihai de Hohenzollern, a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. „Aveam si noi cateva castele. Le-a dat si pe astea vagabondul asta”, a spus Vadim Tudor, care a anuntat ca ofera suma de 10 milioane de lei vechi aceluia care ii va trage doua perechi de palme, in public, „compozitorului fara ureche muzicala”, Adrian Iorgulescu.


C.V.Tudor a mai spus despre ministrul Culturii ca este „unul dintre cei mai nerusinati hoti din istoria politica a Romaniei” si „un nemernic”, care „a dat, ca din zestrea de nunta a ma-sii”, Castelele Peles si Pelisor.


Liderul PRM sustine ca i-a spus si premierului Calin Popescu Tariceanu, la intalnirea de vineri de la Palatul Victoria, ca Iorgulescu este „un tradator de neam si tara”, iar PNL o sa dispara ca PNTCD.


Castelul Bran a fost retrocedat, in mai 2006, proprietarului de drept, Dominic Habsburg, fiul principesei Ileana.


Castelele Peles si Pelisor, impreuna cu terenurile aferente, au fost restituite, joi, regelui Mihai I, in urma unei decizii de retrocedare semnate de ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.