Printul Charles a ramas fara gaste

Printul Charles a ramas fara gaste

0 97


Ei da! Se intampla chiar si la case mai mari, mult mai mari! Daca pana acum eram obisnuiti cu stiri potrivit carora unor?cetateni de nu stiu unde li se fura orataniile din curte, iata ca acum este vorba chiar despre …Curtea Regala britanica.


Printul Charles, mare amator de alimente organice are o crescatorie de pasari, crescatorie ce a fost pradata de hoti si incendiata. Printul a ramas fara ?250 gaste albe de Wessex (in valoare de cate 50 de lire sterline fiecare) si au incendiat un hambar in care se aflau aproximativ 800 de ratuste, a caror valoare se ridica la 12.000 de lire sterline, anunta Rompres.


Ferma pradata de hoti se numeste Higher Fingle si este situata in Crockernwell, Devon. Gastele erau destinate vanzarii in perioada sarbatorilor.
”Nu inteleg cum cineva a putut comite o asemenea fapta diabolica. Ne-am trezit la patru dimineata si am gasit hambarul in flacari”, a declarat Rona Amiss, ingrijitoarea fermei.


”I-am trimis o scrisoare printului Charles, in care i-am spus ca nu mai putem sa ne ocupam de aceasta treaba. Am primit un raspuns din partea secretarului sau, care isi exprima regretul si ne transmitea sprijinul sau. A fost foarte emotionant”, a mai declarat Amiss.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.