Prinsi in flagrant pe bd.Vlahuta

Prinsi in flagrant pe bd.Vlahuta

0 49

O patrula de politie a surprins trei tineri in timp ce incercau sa intre, nepoftiti, intr-un magazin de pe bd.Al.Vlahuta din Brasov, in timp ce acesta era inchis. Si se intelege ca cei trei nu doreau sa se adaposteasca de ploaie si frig, ci vroiau sa sustraga diferite bunuri.
Flagrantul a avut loc miercuri noaptea, cu aceasta ocazie fiind retinuti Robert K., in varsta de 23 de ani, fratele sau, Rafael K., avand 17 ani, si Marian S., tot de 17 ani, Cei trei au fost prezentati instantei de judecata pentru ca aceasta sa hotarasca starea lor in urmatoarea vreme.
Astfel, pe numele lui Robert K. a fost emis un mandat de arestare preventiva pe 30 de zile pentru tentativa de furt calificat, iar minorii vor fi cercetati in stare de libertate pentru aceeaºi fapta.
De precizat este ca Robert K., cel de 23 de ani, este cercetat si intr-alte dosare penale, dupa ce s-a constatat, in urma cercetarilor, ca in ultimii doi ani a comis cel putin 27 de furturi din diverse societati comerciale din tara, ca membru intr-un grup infractional. In toata aceasta perioada, Robert K. a fost retinut de mai multe ori, dar, pentru ca s-a considerat ca nu reprezinta un pericol social, a fost eliberat si cercetat in stare de libertate.

Pana aici totul este in regula. Ce ma nelamureste pe mine si-mi ramane o enigma ramane masura cu care instantele hotarasc cine reprezinta pericol social si care infractori se pot plimba linistiti printre noi. Exista oare cineva care sa ma lamureasca?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.