Primele trenuri private pe ruta Sibiu – Sighisoara

Primele trenuri private pe ruta Sibiu – Sighisoara

0 125

Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. risca sa piarda monopolul asupra pietei de transport feroviar din tara noastra.
Sibienii pot calatori catre Alba si Sighisoara cu trenuri private, in conditii mult mai bune decat cele oferite in prezent de CFR, dar la aceleasi preturi.
Sibienii care isi doresc un confort mai bun decat au in trenurile personale care leaga Sibiul de Alba Iulia sau de Sighisoara, pot merge acum cu un tren privat. Desi conditiile sunt net superioare celor de la compania de stat, pretul unui bilet este acelasi.
Calatorii sunt foarte multumiti, mai ales ca nu trebuie sa cumpere biletul din gara. Singura gara unde Regio Trans are casa de bilete este cea din Brasov.
Cei care calatoresc din gara Sibiu isi pot cumpara bilet direct de la conductorul trenului. „Este mult mai confortabil si pretul este la fel. Nu miroase ca intr-un tren personal obisnuit si este curat”, a spus Andreea, o tanara din Alba, studenta la Sibiu.
Pretul unui bilet la trenul personal Sibiu – Alba este de 9,2 lei, la fel ca si cel de la CFR. Trenul pleaca din Sibiu la ora 13.21 si ajunge la Alba la ora 15.54. Acelasi pret este si la trenul care pleaca din Sibiu la ora 18.33 si care ajunge la Sighisora la ora 20.45.
Responsabilii firmei Regio Trans spun ca au inaugurat cele doua trasee la cererea calatorilor, care folosesc foarte des aceste rute si erau nemultumiti de conditiile care li se ofereau de catre compania de transport feroviar de stat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.