Primarul Brașovului, Allen Coliban, s-a dat în stambă la un post de...

Primarul Brașovului, Allen Coliban, s-a dat în stambă la un post de televiziune național

0 41

Aprig susținător al vaccinării obligatorii, primarul Brașovului, Allen Coliban, s-a mândrit în presa centrală pentru faptul că s-a vaccinat și și-a declarat nerăbdarea de a face și doza a treia la începutul lunii viitoare.
Primarul urbei noastre susține că vaccinul ar trebui să fie obligatoriu pentru funcținarii publici, ca și certificatele verzi de vaccinare, pentru că, susține el, funcționarii intră în contact cu oamenii și este nevoie de responsabilitate.
Coliban regretă faptul că nu există un cadru legal de obligare a funcționarilor la vaccinare și apreciază că acest lucru ar trebui făcut organizat, pe sectoare de activitate, pe profesii.
Este nevoie de o strategie națională, spune primarul, de parcă nu ne-ar fi furnizat Raed Arafat împreună cu miniștrii useriști ai Sănătății nenumărate strategii naționale iraționale, care în final au eșuat lamentabil.
Allen Coliban a mai precizat în mod straniu că trebuie să aibă siguranța că toți funcționarii din Primăria Brașov au trecut prin boală, sau au fost vaccinați, dar că nu deține pârghii legale pentru a-i obliga să se vaccineze. Decât cea a concedierii abuzive, apreciem noi.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.