Primarul ANTAL ARPAD a ARANJAT huiduirea publica a lui KELEMEN HUNOR!!

Primarul ANTAL ARPAD a ARANJAT huiduirea publica a lui KELEMEN HUNOR!!

0 721
Primarul orasului Sf.Gheorghe,Antal Arpad, a pus la cale o manevra tipica de intimidare „democrarica” a actualului presedinte al  UDMR. Ca martor ocular am vazut de aprope cele doua grupuri de propagandisti locali, bine plasati, care au incitat sa huiduie si pe ceilalti participanti prezenti la manifestarea de 15 MARTIE.
Daca dl. primar are „indoieli” asupra dovezilor, am observat mai multi participanti neutri care au facut poze cu telemobilul, cind …presedintele Hunor Kelemen a fost huiduit…chiar de maghiari la evenimentul organizat cu prilejul Zilei maghiarilor de pretutindeni. Comentând ulterior incidentul, liderul formaţiunii maghiare a spus că libertatea de exprimare este un castig al democraţiei.
Reacţii de-a dreptul ridicole au venit din partea edilului de Sfântu Gheorghe, Antal Arpad,un natantok potrivit căruia atitudinea manifestanţilor(sic!) este un semnal important şi pentru autorităţile de la Bucureşti.
Arpad bacsi este de părere că unii dintre membrii comunităţii maghiare ar dori ca liderii maghiari, printre care şi Kelemen Hunor, să militeze mai puternic pentru autonomie. Si daca se poate, dupa mintea lui de imbacsita de sovinism iredentist, sa-i ceara guvernarea direct lui Her Klaus, inclusiv refacerea Regiunii Autonome Maghiare careia sa-i zica, pe stil nou, Tinut Secuiesc! 
Huiduielie au început în momentul în care Kelemen Hunor a urcat pe scenă şi s-au repetat de mai multe ori în timpul discursului său.
Comentând  incidentul, si liderul local, Arpi cel Frumos care se viseaza viitor presedinte al UDMR – a repetat si el ca papagalul că „libertatea  de exprimare este un atribut al democraţiei”.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.