Primăria Braşov va asigura dezinfecția și echipamentele necesare funcționării cabinetului pentru urgenţe...

Primăria Braşov va asigura dezinfecția și echipamentele necesare funcționării cabinetului pentru urgenţe stomatologice

0 124

Începând de luni, 6 aprilie, braşovenii cu urgenţe stomatologice pot apela la Clinica Dentalmed care are posibilitatea de a trata în mod corespunzător, în contextul epidemiei Covid 19, într-un cadru care respectă normele implementate de CMSR, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Ministerului Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică, pentru perioada în care este decretată Starea de Urgenţă pe teritoriul României şi implicit a judeţului Braşov. Consultaţiile şi tratamentul sunt gratuite. Totodată, dezinfecția și echipamentele necesare funcționarii cabinetului pentru urgente stomatologice, vor fi furnizate de Primăria Braşov :  

,,Având in vedere ca in aceasta perioada, conform ordonanțele militare, toate cabinetele stomatologice sunt închise, deschiderea unui cabinet pentru urgente era absolut necesară. Municipalitatea se va implica in dezinfectarea tuturor spațiilor din acest centru stomatologic și în furnizarea echipamentelor de protecție necesare pt ca personalul medical sa își desfășoare activitatea in condiții de siguranta. Chiar acum se face dezinfectia acestui centru stomatologic de urgență, pe care o vom asigura in mod constant, iar personalul medical va beneficia de echipament de protecție, constând in mănuși, măști de protecție și combinezoane. Decizia pe care a luat-o Colegiul Medicilor Stomatologi era una necesară pentru nevoile braşovenilor, in aceasta perioadă”, a declarat primarul George Scripcaru.

De luni, 6 aprilie, conform recomandării Colegiului Medicilor Stomatologi, Centrul stomatologic care funcționează pe str.Lungă va deveni centru stomatologic de urgenţă, în cadrul căruia, mai multi medici stomatologi vor activa ca voluntari. Programul este de luni-vineri, între orele 9.00-18.00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.