Priceputa liberala, Alina Gorghiu, stie tot de la adversari – PSD e...

Priceputa liberala, Alina Gorghiu, stie tot de la adversari – PSD e in disolutie!!

0 348

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi „in disolutie”, activitatea guvernamentala blocata, iar „omul rational” in partid, Liviu Dragnea, „singurul lider politic care mai reuseste sa dea o directie politica in Partidul Social Democrat”.
„PSD e in disolutie, activitatea guvernamentala este blocata. Singurul lider politic din PSD care reuseste sa mai dea o directie politica in PSD e domnul Dragnea. Nu am o preferinta pentru domnul Dragnea, l-am criticat de cate ori am avut ocazia, dar este totusi omul rational din PSD.
In momentul in care a fost condamnat intr-un dosar, a facut pasul lateral. In cazul lui Victor Ponta, clar, nu e cazul, vad, acest lucru”, a declarat, luni, Alina Gorghiu, la TVR, potrivit Agerpres.

Liderul PNL a reluat tema alegerilor anticipate, precizand ca acesta este un subiect asupra caruia accepta un dialog cu premierul Ponta.
Alina Gorghiu la TVR Astept un dialog si accept orice fel de dialog cu Victor Ponta si cu ceilalti lideri ai partidelor politice parlamentare, daca agreeaza tema alegerilor anticipate.
Daca Victor Ponta peste doua saptamani se intoarce in tara (…) eu voi veni din orice colt al tarii si voi sta sa dialoghez cu domnia sa pe aceasta tema a alegerilor anticipate pentru ca sunt absolut convinsa ca situatia delicata si grava in care Victor Ponta ne-a pus, eu chiar ii spun criza politica, poate fi solutionata prin alegeri anticipate”, a adaugat Alina Gorghiu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.