Prezidentialele in iunie?

Prezidentialele in iunie?

0 93

Se pare ca aceasta ar fi dorinta PD-L, dupa cum afirma Radu Berceanu, ministrul Transporturilor si mare mahar pe la pedelisti, un fel de mana dreapta a lui Traian Basescu.
„Daca tragem linie in legatura cu viitoarele alegeri constatam ca noi nu ne vom ocupa atat de mult de criza, cat de campania electorala. De aceea cred ca e important sa reducem la jumatate, adica sa terminam cu totul in iunie si macar sa stim cine este presedinte si care sunt europarlamentarii.”

Radu Berceanu, aceasta eminenta cenusie a PD-L, una cu limba de lemn, pare sa motiveze logic, pentru tara, aceasta idee, alegerile concomitente reducand costurile electorale.
Privind insa mai atent lucrurile, se poate constata ca aceasta graba poate fi cauzata de scaderea tot mai mare a imaginii basesciene, mai ales dupa gafele pe plan international, dar si dupa prestatia guvernului Boc prin luarea unor masuri pe bajbaite si in contra celor promise in campanie.
Pe deasupra, se pare ca a aparut o noua stea pe firmamentul liberal, o concurenta pentru un Basescu pe post de candidat la un nou mandat. Insasi aparitia celor doi si felul in care deschid gura il plaseaza pe actualul presedinte al Romaniei pe locul doi, gafaind la distanta. Asa ca pedelistii nu mai vor sa astepte ca aceasta noua stea sa prinda cheag pe firmamentul politic si sa devina, pana in decembrie, prea periculoasa pentru un Traian Basescu tot mai ramolit.
La acestea se mai adauga si facatura cu Elena Basescu drept candidata la europarlamentare, la modul deja stiut, ceea ce, in opinia publica, a mai tras PD-L-ului un sut in fund.
Ramane de vazut cum vor reactiona PSD-istii, care inca nu sunt hotarati cine va fi candidatul lor la prezidentiale, deoarece tabara lor este strabatuta de un sant destul de adanc si greu de astupat din cauza frecusului si ambitiilor .
Sa vedem daca va functiona, in favoarea PD-L, zicala cu „bate fierul cat e cald”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.