Preturile biletelor se vor dubla la meciul contra Olandei

Preturile biletelor se vor dubla la meciul contra Olandei

0 169

Ionut Lupescu directorul general al Federatiei Roamne de Fotbal, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca preturile anuntate pentru partida cu Olanda, din cadrul preliminariilor CE 2008, vor ramane aceleasi ca la meciul cu Slovenia, care a avut loc la Timisoara.

„In meciurile oficiale, ceea ce am spus la Timisoara, ramane valabil. Daca la partida cu Olanda vom avea un stadion plin, voi fi dezamagit, pentru ca inseamna ca lumea care nu a venit la meciul cu Slovenia, vine acum pentru Olanda, nu pentru echipa nationala. Asta m-ar deranja”, a declarat Ionut Lupescu, dupa care a adaugat: „Eu cred ca atunci cand joaca echipa nationala, vin in primul rand sa vad echipa mea. Asa se intampla cu toate formatiile mari din lume. Ei isi platesc biletul sa vada echipa lor, indiferent cu cine joaca. Si noi am avut ideea asta in anii 90”.

Mircea Sandu presedintele FRF nu prea este de acord cu subalternul sau, afirmand ca biletele la meciul contra Olandei, vor costa dublu decat au cotat la meciul cu Slovenia. Iar in momentul in care Romania va avea un stadion de cinci stele, biletele nu vor mai costa 200 de lei ci 200 de euro. „Placerea de a participa la un spectacol inseamna si o cheltuiala importanta. La un moment dat, cand vom avea un stadion de cinci stele, biletele de cea mai inalta categorie vor ajunge la 200 de euro, asta in mod cert. Partida cu Albania este ultimul meci, care poate fi extrem de important. Nu o sa lasam intrarea libera, suntem obligati sa cream un pret. Daca am declarat ca incepand cu meciul cu Slovenia asta va fi pretul, indiferent de adversar, atunci asta va fi”, a declarat Mircea Sandu.
C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.