Preşedintele Iohannis de ziua Justiţiei: „Lupta anticorupţie trebuie să continue!”

Preşedintele Iohannis de ziua Justiţiei: „Lupta anticorupţie trebuie să continue!”

0 339

„Lupta anticorupţie trebuie să continue cu intensitate”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj de Ziua Jusiţiei. Ministrul Robert Cazanciuc a trimis o săgeată către parlamentarii care vor să modifice legile ca să scape de Justiţie. Un prieten al României, ambasadorul Olandei le-a mulţumit şi el magistraţilor români care apăra statul de drept.

„Este foarte adevarat că România traversează, acum, o etapă extrem de intensă, dar necesară pentru viitorul ţării. Lupta anticorupţie trebuie să continue şi avem cu toţii responsabilitatea să o susţinem”, este mesajul pe care şeful statului l-a transmis magistraţilor.Klaus Iohannis a precizat, totodată, că respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor trebuie să rămână un obiectiv al Justiţiei. Ministrul Robert Cazanciuc le-a atras atenţia magistraţilor că mai au multe de făcut pentru a fi în slujba oamenilor. Cazanciuc nu i-a uitat nici pe politicienii care vor să modifice legile ca să scape de Justiţie.

După ce soţia lui s-a operat într-un spital din România, ambasadorul Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, a dat dovadă din nou de încredere în ţara noastră.

‘Ziua Justiţiei în România. O zi în care ne exprimăm respectul pentru acei judecători, procurori şi avocaţi care reuşesc, pas cu pas, să creeze statul de drept pe care România îl merită. Îi susţinem”, a scris ambasadorul pe o reţea de socializare.

Ziua Justiţiei se sărbătoreşte în fiecare an în prima duminică din iulie.

– See more at: http://stiri.tvr.ro/de-ziua-justitiei-presedintele-iohannis-a-fost-ferm-lupta-anticoruptie-trebuie-sa-continue_62573.html#sthash.6lcJrsAg.dpuf

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.