Presedintele Germaniei agresat de un roman

Presedintele Germaniei agresat de un roman

0 186


In timp ce pentru cetateanul de rand, nici acum, dupa ridicarea barierelor privind vizele, nu este chiar floare la ureche sa patrunde pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, fiindu-i?rascercetate actele,?nu stiu cum se face ca imigrantii ilegali si infractorii, mai mult sau mai putin periculosi, trec lejer granita, se stabilesc in diferite tari si ne fac de rasul Europei. Este inacceptatbil ca din pricina unor dezaxati si infractori sa fim aratati cu degetul si scuipati cand iesim din tara.


Ar trebui ca autoritatile romane sa prevada pedepse mult mai aspre pentru infractiunile savarsite in afara granitelor tarii de catre cetatenii romani, pentru a nu ajunge in situatia sa ni se interzica accesul in diferite tari ori sa fim tratati in coprpore ca niste gunoaie.


Ultima isprava a unui roman a fost nici mai mult nici mai putin decat un atac indreptat impotriva Presedintelui Germaniei, Horst Koehler. In momentul atacului,?acesta tocmai parasea o ceremonie de premiere de la Targul de Carte din Frankfurt unde a participat impreuna cu sotia sa.?


Romanul, in varsta de 44 de ani, l-a apucat pe Koehler de revere, fiind indeparat imediat de garzile de corp.


Purtatorul de cuvant al presedintelui Germaniei a precizat ca nu exista un motiv politic al atacului. El a adaugat ca informatiile din presa germana potrivit carora Koehler s-ar fi inecat sunt inexacte. Barbatul avea probleme cu chiria si a dorit sa atraga atentia asupra sa!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.