Presedintele echidistant invitat la Colegiul Director al PD-L

Presedintele echidistant invitat la Colegiul Director al PD-L

0 85

Liderii PD-L au hotarat sa il invite pe Traian Basescu la sedinta convocata pentru sambata, 20 februarie. Principalele teme de discutii: prioritatile partidului in 2010 si statutul modificat.
Liviu Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a anuntat ca la sfarsitul acestei saptamani va avea loc un Colegiu Director largit.
„Am hotarat convocarea Colegiului Director lsrgit pentru sambata, 20 februarie, la ora 11, la Parlament. Vor fi prezenþi membrii BPN, membrii grupurilor parlamentare, presedinti si vicepresedinþi de consilii judeþene. Vom discuta despre prioritatile politice ale PD-L in 2010. O sa avem o dezbatere impreuna cu cei care fac parte din Comisia de statut, urmand ca pana in martie membrii acestei comisii sa elaboreze un proiect care va fi adoptat. Va fi invitat si domnul presedinteTraian Basescu la reuniunea noastra”, a spus Negoita.
Tatucul nostru mult iubit si indispensabil, a uitat sa precizeze Negoita.
Acesta a anuntat ca s-a stabilit in Biroul Politic National al partidului ca Legea raspunderii fiscale sa intre cu prioritate in dezbaterea Senatului si apoi la Camera Deputatilor, care este for decizional, astfel incat, pana in luna martie, legea sa fie adoptata.
Negoita a mai anuntat ca membrii BPN al PD-L au rugat-o pe Roberta Anastase sa convoace Birourile Permanente al celor doua camere pentru infiintartea comisiei de revizuire a Constitutiei.
„Este un proiect pe care PD-L si l-a asumat. Trecerea la Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari. Vom vedea daca si celelalte partide, ma refer la PSD si PNL, vor achiesa la acest proiect”, a mai spus Liviu Negoita, in opinia caruia este normal ca presedintele Basescu sa fie invitat la aceasta reuniune.
Ciudat apare insa faptul ca aceasta reuniune a portocalelor a fost convocata tocmai cand in partidul concurrent au loc nemaiintalnite valtori ale alegerilor interne, caci se stie, sambata, 20 februarie, va avea loc si Congresul PSD la Romexpo, in Bucuresti.
Dar orice praf este bun cand vrei sa-ti faci adversarul sa stranute. Asta il scoate din ritm.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.