Presedintele Basescu a fost externat

Presedintele Basescu a fost externat

0 136


Presedintele Traian Basescu a fost externat duminica de la Spitalul Militar Central, unde a fost supus unei interventii chirurgicale la glanda tiroida. Interventia chirurgicala asupra presedintelui Traian Basescu a constat in extirparea lobului drept tiroidian, sub anestezie generala si a decurs „fara incidente”, dupa cum au declarat intr-o conferinta de presa membrii echipei medicale care a efectuat interventia chirurgicala. La iesirea din spital, Presedintele a facut o scurta declaratie si a spus ca se simte bine si a multumit medicilor de la spitalul militar central din Bucuresti pentru profesionalismul de care au dat dovada.


Seful statului a precizat ca problema la tiroida i-a fost depistata inca din luna iunie, cand a facut analizele pe care le repeta o data la trei luni.


„Nu mi-a fost teama. Eu stiu ce simte un medic care trebuie sa opereze langa coardele vocale ale unui presedinte. Am avut incredere de la inceput, iar profesionalismul s-a vazut prin decenta. Echipa se stie din iunie si nu a vorbit nimeni”, a adaugat Basescu.


Intrebat cand isi va relua activitatea la Cotroceni, presedintele a raspuns, in stilu-i caracteristic „Cand vreau”, dupa care, mai mult razand a spus ca ar fi mers direct la Cotroceni, dar medicii i-au recomandat sa stea doua-trei zile „pe langa casa”.

?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.