Presedintele a pus caruta inaintea boilor

Presedintele a pus caruta inaintea boilor

0 113


Uniti-va si va inmultiti! a ordonat Basescu supusilor sai din PD si PNL, disperat de scaderea spectaculoasa a popularitatii sale si a PD. Cum Boc nu dadea semne ca arde de nerabdare sa se uneasca cu Stolo, desi Stolo poate ca arde de nerabdare se se uneasca cu Udrea, Presedintele si-a expimat vointa anuntand fuziunea PD-PNL si semnand certificatul de nastere al, inca, fatului, PDL.


Ei, dar dupa ce Base a facut marele anunt de teama ca nu cumva fuziunea ?asta sa se flescaie in stadiul de moft prezidential precum fuziunea dintre PD si PNL, ?aflam ca democratii abia acum supun la vot “comasarea prin absorbtie a PD cu PLD”


Deci, mai pe intelesul tuturor, presedintele a pus caruta inaintea boilor si a dat cu biciul ordonand nitel hais si nitel cea. Inexistenta formatiune a fost declarata de centru dreapta, urmand ca in interiorul acesteia sa coexiste atat curentul popular cat si curentul liberal. Cu atata curent tare mi-e ca pe unii o sa-i ia vartejul. Dar deocamdata ramane de vazut daca PD isi asuma rolul de sugativa si cum va functiona cosmelia cu Boc in frunte si Stolojan suflandu-i “curent liberal” in ceafa.


Daca la sedinta Colegiului Director democratii vor decize fuziunea, atunci va avea loc un Congres care va vota intrarea in functiune a partidului. Daca… Da` nu cred sa nu iasa, la cate dosare au democratii si liberal democratii pe masa de la Cotroceni, nu cred ca indrezneste vreunul sa se opuna.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.