Presa din Spania știe că ,,începe desființarea”, cu referire la Dinamo

Presa din Spania știe că ,,începe desființarea”, cu referire la Dinamo

0 76

Jurnaliștii spanioli sunt la curent cu situația de la Dinamo, mai ales că acolo au venit mulți jucători spanioli : Borja Valle, Isma Lopez, portarul Tomas Mejias, Juan Camara, Rene și starul Aleix Garcia, trecut și pe la Manchester City.Începe desființarea”, este titlul unui material amplu realizat de cei de la AS, care au făcut o „radiografie la sânge” cu privire la situația grea a dinamoviștilor.

Jurnaliștii l-au luat în primire și pe reprezentantul acționariatului de la Dinamo, Pablo Cortacero a pierdut pe drum banii promiși, iar jurnaliștii de la AS subliniază cât de grea este situația de la Dinamo. „Cortacero a promis că va achita datoriile către jucători și angajații clubului după ce AS a dezvăluit că fotbaliștii s-au gândit să nu mai intre pe teren. Conducătorul clubului a stabilit că pe 17 noiembrie banii vor fi în conturi. Cu toate acestea, el nu s-a ținut de cuvânt”, a scris AS, la curent cu tot ceea ce se întâmplă la Dinamo.

Deși sunt neplătiți, jucătorii lui Dinamo au impresionat cu Voluntari, au câștigat meciul clar, scor 3-0.

.Gestul lui Borja Valle, autorul unei duble în victoria lui Dinamo cu Voluntari, nu a trecut nici el neobservat. „După ce a marcat, spaniolul s-a dus la cameră și și-a atins obrazul, cu trimitere directă către președintele clubului”.

„Majoritatea jucătorilor (unii au venit în septembrie) sunt neplătiți de trei luni și jumătate. Fotbaliștii aflați deja la club au fost plătiți pentru o lună și jumătate, ca să nu devină liberi de contract. Sunt angajați ai lui Dinamo care au ajuns și la cinci luni și jumătate fără să vadă vreun ban”, subliniază cei de la AS.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.