Promo Rally TOTAL continuă la Brașov

Promo Rally TOTAL continuă la Brașov

0 149

Proiectul Promo Rally TOTAL, dedicat amatorilor sportului automobilistic, continuă pe 16 februarie 2020, cu etapa a IV-a a sezonului în aceeași locație, mai exact pe platforma fostului Stadion Municipal din Brașov.

,,Având în vedere succesul din punct de vedere al publicului și al numărului de participanți avut de etapa care a marcat revenirea la Brașov a proiectului Promo Rally TOTAL, organizatorii sunt îndreptățiți să propună și pentru etapa a IV-a aceeași locație.“ a declarat Denis Stoicescu, responsabil de proiect din partea TOTAL România. “Suntem bucuroși să constatăm că atât în locațiile noi din Râșnov și Odorheiu Secuiesc, cât și în locația tradițională din Brașov, proiectul nostru prezintă interes după 6 ani de existență, iar când această concluzie vine atunci când ne aflăm abia la jumătatea sezonului, devenim și mai mulțumiți“ a continuat Denis Stoicescu.

“Locația rămâne aceeași, dar traseul se va modifica“ a declarat managerul proiectului Promo Rally TOTAL, Cristian Andrei. “Când am discutat despre traseul etapei a III-a am hotărât alături de campionul Puiu Rusu ca în mod evident traseul pentru următoarea etapă va fi redesenat și asta din două motive. Unul din considerent sportiv deoarece nu este fair play ca cineva care nu a putut participa la etapa trecută să fie dezavantajat față de unul care a participat și care a parcurs traseul de cel puțin patru ori. Al doilea aspect care determină modificarea traseului este noutatea care trebuie să fie dezideratul principal al fiecărei etape. Nu ne rămâne decât să fim optimiști și să sperăm că celor care au fost la etapa a III-a le-a plăcut traseul și atmosfera din Bartolomeu încât îi vor chema și pe cei care încă nu au participat la proiectul nostru, Promo Rally TOTAL.“ a încheiat Cristian Andrei.

Etapa a patra se va desfășura după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00  Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.