Premiile Fundatiei ERSTE

Premiile Fundatiei ERSTE

0 87
Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de inscrieri pentru editia a patra a Premiului Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala in 13 tari din Europa Centrala si de Sud-Est: Romania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Moldova, Serbia, Slovacia si Slovenia.
 
Premiul Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala este oferit organizatiilor non-profit din cele 13 tari participante care desfasoara proiecte de integrare sociala inovatoare si eficiente. Proiectele trebuie sa aiba in vedere integrarea sociala a unuia sau a mai multor grupuri de persoane dezavantajate, cum ar fi: minoritati etnice, persoane cu dizabilitati, comunitatea LGBT, copii, batrani, femei, persoane fara adapost, emigranti, persoane incarcerate, refugiati etc.
 
Aplicatiile pot fi trimise in perioada 3 septembrie – 11 noiembrie 2012 la: www.socialintegration.org/register.
 
In afara premiilor in bani in valoare totala de 610.000 euro, cei 33 de castigatori (30 proiecte castigatoare, 2 Premii Speciale din partea Juriului si Premiul Practicienilor) beneficiaza de suport in relatia cu presa, asigurat de consultanti specializati in Relatii Publice, pe o perioada de 2 ani (iulie 2013 – iunie 2015). De asemenea, organizatiile finaliste (aproximativ 130 de organizatii din toate tarile participante) vor fi integrate în ERSTE Foundation’s NGO Academy – o platforma menita sa le permita dezvoltarea diverselor competente organizationale cum ar fi: aptitudini de relationare cu mass media, dezvoltarea de intreprinderi sociale ca alternativa de finantare, dobandirea de aptitudini in zona de fundraising, dezvoltarea identitatii organizationale.
 
Pentru mai multe detalii despre Premiul Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala va rog regasiti atasat comunicatul de presa.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.