Prefectul Danu – somat de Ministerul de interne!!

Prefectul Danu – somat de Ministerul de interne!!

0 110

Ministerul Administratiei si Internelor i-a cerut Prefectului Judetului Brasov, Aurelian Danu, sa se pronunte oficial asupra unor sesizari privind ilegalitati in utilizarea banului public de catre Consiliul Judetean Brasov.


Sesizarile apartin senatorului Nicolae Vlad Popa, care, printr-o interpelare parlamentara, a reclamat ministrului Vasile Blaga, adoptarea fara dezbatere publica a bugetului Consiliului Judetean Brasov si cheltuirea abuziva a banilor publici.


Senatorul brasovean isi sustine acuzatiile mentionand alocarea de fonduri de reparatii la un imobil ce urmeaza a fi retrocedat – Casa Hirscher, investitii uriase in baza sportiva Olimpia, fara sa existe studii de fezabilitate, proiecte si mai cu seama, autorizatii de construire, penalitati lunare de 7000 de euro pentru neutilizarea liniei de credit pentru reparatia drumurilor judetene si sume mari pentru deplasari nejustificate in strainatate.


De asemenea, senatorul PLD a reclamat inchirierea de la consilierul judetean PSD, Emil Nita, a unei hale pentru realizarea unui incubator de afaceri, hala in care Consiliul Judetean a facut investii insemnate, pentru a constata ca hala este grevata de datorii. Chiar si asa, Consiliul Judetean intentioneaza sa achizitioneze hala cu datorii cu tot.


Prefectul, care avea drept termen limita pentru expunerea unui punct de vedere data de 02.03.2007, a cerut la randul sau un “punct de vedere detaliat” ?Presedintelui Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.