Povesteste cosmarul pe care l-a trait la Vaslui

Povesteste cosmarul pe care l-a trait la Vaslui

0 45

Christian Pouga fostul jucator al formatiei FC Vaslui si care a plecat de la echipa moldava in vara dupa ce si-a reziliat unilateral contractul, rupe tacerea si vorbeste despre cele sapte luni de cosmar pe care le-a petrecut in Moldova.

„Sincer sa fiu, nu mi-am dorit niciodata sa joc pentru FC Vaslui. Imi doream sa raman in Portugalia pentru ca ma simteam bine. Dar Sevilla cerea bani multi si nici un club din Portugalia nu dorea sa plateasca. Asa a aparut oferta de la Vaslui, singura pentru mine, iar Sevilla a acceptat-o. Nu aveam ce sa fac, a trebuit sa ma conformez si am semnat cu Vaslui. A fost cea mai mare greseala pe care puteam sa o fac, greseala carierei”, a inceput Pouga.

Atacantul in varsta de 25 de ani a inceput apoi seria dezvaluirilor, sustinand ca Adrian Porumboiu i-a intors spatele in momentul in care l-a rugat sa-l ajute cu formalitatile privind viza de sedere in Romania a sotiei sale.

„Conducerea clubului mi-a promis ca sotia mea va veni alaturi de mine la Vaslui, ca o vor ajuta sa primeasca viza. Pentru ca cei de la Vaslui nu ne-au ajutat cu actele, sotia mea a trebuit sa paraseasca tara si timp de sapte luni nu mi-am vazut fiica. Cand a nascut in Spania, nu am fost lasat sa plec, mi-am vazut copilul dupa foarte mult timp. Nu mi-am vazut copilul cum creste! Familia m-a sunat si mi-a zis ‘Vrei sa divortezi?!’ A fost ceva teribil! Iar la toate acestea se adauga faptul ca nu m-au platit… Am fost nevoit sa imi reziliez contractul, nu mai aveam cum sa raman acolo!

Sosirea noului antrenor Hizo a schimbat radical lucrurile. Nu-l inteleg pe acest om. Nu ne lasa sa ne vedem familiile inaintea meciurilor. Ne tinea in cantonament cu trei zile inainte!”, a povestit camerunezul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.