Portavocea PD-L, Radu Berceanu

Portavocea PD-L, Radu Berceanu

0 171

In legatura cu spusele ministrului pedelist Radu Berceanu precum ca in teritoriu mai exista aliante impotriva celei de la guvernare, in sensul ca sunt mentinute parteneriatele PSD – PNL, parteneriate incheiate inaintea alegerilor parlamentare si mentinute si acuma, dupa formarea coalitiei de la guvernare, pesedistii brasoveni declara ca ei nu sunt dispusi sa renunte la protocolul local cu PNL
In acest sens, Berceanu zice: „Daca vrei sa te casatoresti cu cineva, trebuie sa desfaci casatoria de dinainte. Nu poti sa faci, asa, un <>.”
O fi avand dreptate ministrul Berceanu, de la inaltimea gandirii centrale, dar el nu a descoperit inca nicio America si citatul sau pica la loc nepotrivit. S-au mai vazut menaje in care menajera o punea cu masculul casei pentru a o putea tine la distanta morala pe cucoana, spre a hotari, din bucatarie, ca drepturile la cozonac ii apartin, mai ales cand cucoana a mai dat-o afara, ea revenind la insistentele randasilor, cu care a curvarasit.
Pe deasupra, Berceanu nu tine cont ca, pe plan local si pentru bunul mers al al activitatii din unele orase sau judete, PD-L nu poate fi, din lipsa unor potente creatoare de bine, decat o tacuta servitoare.
In legatura cu cele spuse de Radu Berceanu, parerile, la Brasov, sunt impartite conform culorii politice.

GEORGE SCRIPCARU, sef PD-L Brasov: „Domnul Berceanu are perfecta dreptate atunci cand sustine ca nu se mai poate accepta aceasta relatie in trei. Nu a spus ceva ce nu are suport in realitate. Este cunoscut ca, in unele judete, printre care si Brasovul, intre PNL si PSD exista o stransa colaborare, iar cu acest lucru noi nu putem fi de acord.”
Perfect, asa e cand orgoliul te indeamna spre dominare totala in interes propriu si de clan!

CONSTANTIN NITA, sef PSD Brasov: „Nu este vorba de niciun <> in cazul de fata, deoarece este vorba de intelegeri incheiate inaintea parteneriatului pentru guvernare. Avem libertatea de a colabora cu cine credem de cuviinta pe plan local, scopul fiind promovarea si realizarea unor proiecte de anvergura, iar asta nu inseamna ca am fi impotriva PD-L sau ca am orchestra vreun complot.”
Probabil Constantin Nita a gandit sanatos din punct de vedere pesedist: ma, daca cedam si acuma si aici, dracu ne-a luat, ca si asa ne cam bate vantul!

ARISTOTEL CANCESCU, sef PNL Brasov: „PD-L incearca ostilizarea PNL. Declaratiile lui Berceanu sunt presiunile facute de PD-L in stilul propriu si binecunoscut de a incerca ostilizarea PNL si crearea unor eventuale tensiuni cu PSD. Demersurile democrat-liberalilor au ca scop sa-si plateasca polite fata de partidul nostru.”
Ce usor e sa vezi adevarul, dar mai ales sa ai curajul sa-l spui, cand estiin opozitie si nu ai ce pierde!

Si uite cum tara arde si nevrednicii se cearta pe o galeata cu apa! Asa arata nemernica politica damboviteana, ajunsa din nou la faza fanariotismului, cu tot ce este mai tragic pentru tara.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.