Popa a semnat cu FC Brasov

Popa a semnat cu FC Brasov

0 79

FC Brasov grupare pregatita de Ionut Badea, vrea sa aiba  o echipa puternica, dorind ca toate formatiile din Liga I sa stie ca sub Tampa este greu sa se castige puncte. Insa o echipa puternica se construieste in timp si cu jucatori puternici, tehnici si talentati. In acest scop, FC Brasov, a mai facut un transfer ajungand la un acord cu mijlocasul Dorinel Popa, in varsta de 23 ani,  care a semnat un contract valabil pentru trei sezoane.

Popa a evoluat in returul campionatului trecut la Universitatea Cluj, dupa care in aceasta vara a trecut la Petrolul Ploiesti. Popa are 55 de meciuri in Liga 1 si 4 goluri marcate si poate evolua pe trei posturi: fundas dreapta, mijlocas dreapta si mijlocas central.

“Am semnat contractul cu FC Brasov si ma bucur ca am ajuns la aceasta echipa care este una de traditie a fotbalului romanesc. Este o echipa care reprezinta unul dintre cele mai frumoase orase din tara si sper sa reusesc lucruri importante aici. Fanilor “stegari” le promit sa dau totul pentru noua mea grupare si de la ei astept sa fie alaturi de noi in permanenta", a afirmat Dorinel Popa.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.