Ponta – în timp ce 3.000 de repatriați au evitat ieri carantina...

Ponta – în timp ce 3.000 de repatriați au evitat ieri carantina la vama Nădlac, mașinile MAI ne cântă imnul!

0 116


După ce ieri Ministerul de Interne a dispus ca ,,începând de astăzi, maşinile Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale Imnului de Stat al ROMÂNIEI!”. Acesta a fost anunţul făcut de Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook. O măsură strict simbolică bine intenționată dar irelevantă, în opinia noastră
La rîndul său președintele Pro România, Victor Ponta a scris pe pagina sa de facebook un comentariu aspru la adresa MAI:
,,Acesta este soluția Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Să ne cânte mășinile Ministerul Afacerilor de Interne imnul? Urmează slujbe stradale? Dumneavoastră ce ce opinie aveți?
În timp ce ascultam imnul la masinile MAI azi doar prin Vama Nădlac au intrat în țară peste 3.000 de persoane venite din Italia și Spania 😱! Care au plecat acasă – ca nu mai sunt locuri în carantină!
Eu credeam că patriotism inseamnă să iți dotezi personalul medical cu echipamente de protecție / și credem că patriotic este să salvezi firmele românești nu băncile străine / mai credeam că este patriotic să nu faci contracte cu firme fantoma la prețuri triple pentru măști și mănuși medicale!
Acum că am aflat că e suficient să cânți imnul ca sa te declari patriot!”
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.