Ponta a gasit si-n desert lemn pentru cozi de topor

Ponta a gasit si-n desert lemn pentru cozi de topor

0 615

Daca vi se pare ca paienjenisul raspunsului seamana cu o increngatura de codru, nu va inselati deloc. Ponta a mirosit oarece implicatii prezidentiale in exploatarea lemnului romanesc de catre o societate austriaca. Daca n-a zis nimic pana acum este pentru ca, probabil, tinea la obroc detaliile, pana cand ar fi gasit ocazia sa-i incropeasca lui Iohannis un dosarele stufos ca un tufis

Taciturnul presedinte a decis, in sfarsit, sa rupa tacerea groasa care ii invaluie prestatiile publice. Premierul si partenerul de coabitare Victor Ponta tocmai isi facuse cadou o excursie in Orientul Milociu, lui si unei clici de acoliti. Bonus au fost si cativa jurnalisti, luati in bagaje pe modelul tentativei prin care parlamentarii care si-au votat pensii speciale au incercat sa-i vare in combinatie si pe ziaristi, ca sa nu mai scrie si sa nu mai vorbeasca despre mitocania luxoasa comisa de alesii natiei.

Daca Ponta n-a rezistat tentatiei Dubaiului, unde-si linge el ranile in escapade costisitoare, pentru prima oara de cand convietuieste politic cu el, Klaus Iohannis a gasit cu cale sa comenteze pe tema deplasarii inoportune si inutile a premierului. Cum a fost posibil sa fie scos Johannis din mutenie, nu e inca clar. Nu s-a lamurit nimeni ce l-a facut pe neamt sa iasa din bula tacerii in care s-anvelit ca-ntr-un cocon de cand s-a mutat la Cotroceni, taman acum cand Ponta comite a o suta sfidare la adresa legii in Romanika si mai trage o scatoalca peste ochi celor care l-au trimis la cos cu ocazia alegerilor din noiembrie de anul trecut.ponta arab

Daca vi se pare ca paienjenisul raspunsului seamana cu o increngatura de codru, nu va inselati deloc. Ponta a mirosit oarece implicatii prezidentiale in exploatarea lemnului romanesc de catre o societate austriaca. Daca n-a zis nimic pana acum este pentru ca, probabil, tinea la obroc detaliile, pana cand ar fi gasit ocazia sa-i incropeasca lui Iohannis un dosarele stufos ca un tufis.

Cum presedintele s-a trezit contestand periplul oriental al premierului, Ponta si-a scos si el de la naftalina armele de lemn defrisat din codrii mioritici. A pus-o chiar pe proaspata ministresa a Mediului sa faca niste aluzii stravezii la adresa lui Iohannis, a carui motivare pentru retrimiterea in Parlament a Codului Silvic a semanat suspect de mult cu contestatia depusa de compania austriaca cu pricina.

Dar legatura cu lemnul nu se opreste aici. Niste cozi de topor din PDL – si banuielile marg catre Ion Olteanu, guresul baronete portocaliu – au scurs in media niste stenograme ale discutiilor aprinse din noul PNL, in care vechii liberali se plang de pietrele de moara la gatul partidului care sunt vechii pedelisti, pe care i-ar vrea exclusi din randurile liberale.

Nici ca se putea un prilej mai favorabil pentru Ponta de a resuscita cadavrul USL-ului, pe care l-a scos din nou din dulap si il flutura pe sub nasul fostilor parteneri liberali, pe care-i indeamna sa-l pipaie si sa-l venereze din nou.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.