Pompierii brasoveni fac donatii

Pompierii brasoveni fac donatii

0 95

Pompierii brasoveni, prin contributii benevole, au reusit sa stranga 8028 de lei.
Toti banii au fost folositi pentru a face sarbatorile mai frumoase celor mai putin norocosi dintre noi.
Banii stransi din donatii au fost repartizati intre Cantina de ajutor social de la Sacele (2136 lei), Asociatia Filantropica Medical Crestina Christiana Brasov (2100 lei), Azilul de batrani si casa de copii Victoria (900 lei), Casa de tip familial „Bambi” Zarnesti (1128 lei) si Casa „Maria” din Fagaras, pentru copii institutionalizati (1764 lei).
SMURD Brasov a fost infiintat in data de 5 septembrie 2007 si si-a inceput activitatea cu o masina de terapie intensiva (C1) si 2 echipaje de prim ajutor in orasul Brasov, extinzand capacitatea de interventie pana in prezent cu inca 4 echipaje de prim ajutor, in mai multe zone ale judetului : Fagaras, Victoria, Zarnesti si Predeal.
Personalul medical este compus din: 6 medici primari, specialisti si rezidenti de medicina de urgenta, 10 asistenti medicali care impreuna cu cei 100 de paramedici subofiteri alcatuiesc echipajele de interventie.
Media zilnica a interventiilor este de aproximativ 15, pe primul loc fiind accidentele rutiere, judetul fiind strabatut de mai multe drumuri nationale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.