Politistii care il tineau pe Eugen Preda, identificati

Politistii care il tineau pe Eugen Preda, identificati

0 236

Cei doi politisti filmati in timp ce il tineau pe Eugen Preda, cand un altul, in civil, il loveste, au fost identificati si sunt audiati la Politia Capitalei, anunta Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca s-au facut verificari privind echipa care a actionat in zona respectiva. Sunt audiate cinci persoane care faceau parte din echipa prezenta la fata locului in ziua respectiva, a declarat Ciocan.
Totodata, cei doi angajati ai Politiei care apar in imagini au fost identificati si sunt audiati.
„Cei cinci au confirmat ca au participat la aceasta actiune, noi stim cine actioneaza la un eveniment”, a explicat Ciocan, care a adaugat ca toti politistii care apar in imagini si care fac misiuni in zona sunt audiati.
Ciocan a precizat ca nu s-a stabilit cand s-a facut inregistrarea pentru ca imaginile nu sunt in posesia politistilor.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, in legatura cu acest caz se deruleaza doua anchete, una a Corpului de control al ministerului si alta a Parchetului Judecatoriei Sectorului 6.
Politia Capitalei a sesizat luni, procurorul de caz in ancheta de la Plaza Mall, din februarie, si va solicita de la cotidianul „Gardianul” imaginile publicate duminica in care apar doua persoane imbracate in uniforme de politist care il tin pe Eugen Preda, in timp ce un altul, in civil, il loveste.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.