Poliţia va putea localiza, identifica şi monitoriza telefoanele mobile!

Poliţia va putea localiza, identifica şi monitoriza telefoanele mobile!

0 99
Pe masura ce hotii se inmultesc si PoliÅ£ia Română se …modernizeaza. Si este foarte bine! De exemplu, deja s-a decis achizitionarea unui sistem portabil de monitorizare a telefoanelor mobile, care a costat peste 800.000 dolari. Ca sa punem stavila coruptiei, este bine ca probabil se merge tot pe mana lui Ghitza… Asa cum a anuntat Agentia "Mediafax", PoliÅ£ia Română va folosi sistemul mobil cumpărat tot de la o firmă germană, probabil prin acelasi "specialist" in I.T.
Evident nu va fi deloc confortabil pentru persoanele urmărite de Politie vestea ca vor putea fi localizate mai usor prin intermediul telefoanelor mobile ale acestora, au precizat, oficiali din PoliÅ£ia Română: “Sistemul mobil va fi achiziÅ£ionat din fonduri europene, urmare a accesării Proiectului Olaf Hercules 2 de Asistenţă Tehnică. Acesta va fi achiziÅ£ionat în termen de patru luni de la data semnării contractului, data perfectării acestuia de ultima parte fiind 25.04.2013."
Politia Romana a tinut sa mai nuanteze un lucru care, in context, poate parea important. In zilele noastre, cand se vorbeste…in targ ca cel putin cateva importante "personaje" de prin judete au prin preajma "instalatii" de ascultare (si pentru si contra…) achizitia Politiei ce "abilitati…specifice" mai are?
Intrebarea pare naiva. Evident ca raspunsul nu putea fi decat unul singur: "Precizăm faptul că acest sistem nu deÅ£ine funcÅ£ia de interceptare a convorbirilor telefonice, ci doar de localizare a aparatelor GSM”, au arătat sursele citate.
Hotii,mai prevazatori deja se gandesc sa-si schimbe telefonul, pe cel actual lipindu-l cu banda adeziva sub un scaun de tramvai, de metrou sau de tren. Sa fie…urmariti prin toata tara!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.