Poiana Brasov, pe locul 6 in topul statiunilor de schi pentru incepatori

Poiana Brasov, pe locul 6 in topul statiunilor de schi pentru incepatori

0 103

Un top realizat de jurnalistul Alf Alderson, pentru cotidianul The Guardian, claseaza statiunea Poiana Brasov pe locul 6 in topul statiunilor de schi pentru incepatori. Topul a fost prezentat britanicilor in cautare de statiuni cu zapada naturale si cu partii adecvate.


Pe locul intai se claseaza statiunea Les Arcs, Franta, locul doi este ocupat de statiunea Bansko din Bulgaria, iar pe pozitia a treia se situeaza statiunea Cortina, din Italia.


?


„Un loc distractiv pentru prima vacanta de schi”


Poiana Brasov ocupa locul al saselea pentru ca le ofera amatorilor o sansa sa inceapa sa schieze fara sa fie nevoiti plateasca foarte mult pentru aceasta. De asemenea, turistii au ocazia sa viziteze o serie de locuri interesante din imprejurimi, in cazul in care aleg sa-si petreaca vacanta de iarna in Poiana Brasov. Este vorba in primul rand de Castelul lui Dracula, aflat la doare cativa kilometri de Brasov. . Jurnalistul britanic a clasat Poiana Brasov in primele zece statiuni si pentru ca „localnicii sunt prietenosi, iar acesta este un loc cu adevarat distractiv pentru prima vacanta de schi”.


?


?Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.