Poiana BraÅŸov ÅŸi Predeal – strat de zăpadă foarte bun pentru schiat

Poiana BraÅŸov ÅŸi Predeal – strat de zăpadă foarte bun pentru schiat

0 428
Stratul de zăpadă măsoară peste 60 de cm în Poiana BraÅŸov ÅŸi 40 la Predeal, iar condiÅ£iile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt foarte bune.
La Poiana BraÅŸov rămâne închisă până după 22 februarie pârtia Subteleferic unde se va desfăşura proba de schi alpin din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European.
"În rest toate pârtiile sunt deschise ÅŸi se prezentă în condiÅ£ii foarte bune pentru schiat. Temperatura în staÅ£iune a fost dimineaţă de minus un grad, iar în timpul zile a ajuns la trei grade. InstalaÅ£iile pe cablu funcÅ£ionează la întreaga capacitate. Cu siguranţă numărul turiÅŸtilor care vor veni în week-end să schieze va fi destul de mare", a declarat pentru AGERPRES, administratorul Domeniului Schiabil din Poiana BraÅŸov, Dorin Drăgoi.
Şi la Predeal condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt foarte bune. Instalaţiile pe cablu, teleschiul şi telescaunul circulă fără probleme.
ReprezentanÅ£ii Centrului pentru InformaÅ£ii Turistice Predeal au precizat pentru AGERPRES că începând din 6 februarie, pârtia Clăbucet Sosire unde vor avea loc întrecerile de snowboard din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European se va închide pentru pregătiri, ÅŸi va rămâne închisă până după 20 februarie.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.