Pocher pedelist cu cutite pe masa

Pocher pedelist cu cutite pe masa

0 142

Asta este starea de lucruri in sanul coalitiei care astfel nu mai are timp sa conduca tara. Incruntatul Blaga a scos brisca si a aruncat-o inspre camara pesedista, doar vor renunta acestia la slana, chiuind voiniceste: „Daca lui Geoana nu ii convine guvernarea, poate sa plece.”
Asa pare sa se fi desfasurat ultima sedinta a Coalitiei de guvernare. Liderii PSD si PD-L isi transeaza nemultumirile care au rabufnit in ultimele zile.
Pe de o parte, Vasile Blaga i-a transmis lui Mircea Geoana sa plece chiar din acel moment de la guvernare daca nu e multumit de parteneri. In acelasi timp, unul dintre ministrii PSD si-ar putea pierde sprijinul politic din cauza criticilor aduse PD-L, caci acestia nu sunt in stare, la fel ca seful lor spiritual, sa accepte ca pot gresi, sa accepte adevarul.
„Daca lui Geoana nu ii convine guvernarea, il rog ca luni (ieri, n.a.) sa paraseasca guvernarea. Dar va asigur ca nu o va face. Ce va face PSD cu Mircea Geoana, si e clar ce va face? Il vor rejecta cum le sta in caracter sa isi dea oamenii afara unul cate unul”, a declarat Vasile Blaga, secretar general PD-L.

Vasile Blaga a mai dat de inteles ca unul dintre ministrii PSD are zile numarate in guvernul Boc, fara insa a nominaliza.
„Ministrii la care („la care” – neogramatica PD-L, ceilalti ar spune „carora”, n.a.) premierul le-a dat ultimatum in ultima sedinta a coaltiei ca nu ar fi bine, daca nu se simt bine in guvern, sa paraseasca guvernul, nu ar fi bine sa mai aiba contrare guvernului. L-am vazut vineri, pe unul dintre ei la Galati, ca a continuat sa critice masurile luate de guvern. Unui singur ministru i s-a atras atentia ca ar fi bine sa isi modereze pozita in functie de ce se discuta in guvern”, a afirmat Blaga.
Atacurile democrat liberalilor la adresa ministrilor PSD continua. Radu Berceanu a vorbit duminica seara pe un post TV cu arie nationala despre posibilitatea ca ministrul Constanþin Nita sa fie sancþionat in proxima sednta a coalitiei. Declaratia lui Berceanu vine dupa ce Vasile Blaga a spus, dupa cum am aratat mai sus, ca exista ministri PSD care au primit ultimatum de la premier pentru a-si modera pozitiile.
„Problema e cu cei care fac parte din guvern..Nita a depasit litera protocolului. Daca ministrii incep sa intoarca lucruri care sunt in programul de guvernare, incepe sa fie o problema mai dificila”, a declarat Radu Berceanu.
Adevarul este ca pesedistii nu au, pe moment, puterea ripostei, Geoana nefiind conchistadorul nemilos, iar durii si capabilii de lupte deschise din PSD sunt ori ingropati, ori bagati la carantine. In mod normal, un asemenea afront nu poate fi neglijat, dar Geoana nu si-a schimbat, ajuns la conducerea social democratilor, dintii de lapte, iar fructul are samburi ca de maslina, fara a prezenta si ramul arborelui.
Un partid puternic, asa cum se lauda PSD ca este, i-ar da naibii pe cei care il tot insulta, ar iesi din coalitie si ar produce, intr-un fel sau altul, caderea guvernului. Daca liberalii s-au descurcat, cum – necum, in minoritate, pedelistii, cu oamenii pe care ii au, nu ar scoate-o la capat. Caci am observat, pedelistii au inregimentati oameni limitati intelectual, de jos si pana la varf si inapoi, si care nu-si cunosc si nu-si satisfac, prin orice mijloace, decat, instinctual, interesul propriu. Ceea ce s-a si demonstrat de-a lungul anilor postrevolutionari, de la infiintarea partidului. Pentru PSD-ul actual iesirea de la guvernare inainte de europarlamentare ar fi un strop de apa vie electorala.Cine sa-l soarba insa?
Sa vedem ce va fi dupa, caci actuala coalitie devine tot mai imposibila.

ULTIMA ORA: intrebati de ziaristi asupra acestor declaratii ale lui Blaga si Berceanu, pedelistii au declarat ca totul a fost doar o gluma, ca ei sa vada cum vor reactiona cei din mass-media. Halal gluma cu tais de pumnal de Toledo!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.